Mer glas i kycklingen

Vem är det som håller på med detta?

Vad är det som håller på att hända?

Vem det än är och vad det än är så innebär det befogade argument för hårdare tag, mer kontroll och övervakning på arbetsplatserna, i ett samhälle som redan blivit reaktionärt. Dessa händelser skapar ju extrem misstänksamhet och otrygghet. Om detta är avsiktligt gjort så är det terror. Kycklingen kommer ju både från Sverige, Danmark och Tyskland. Finns det en naturlig förklaring? Eller är det attentatsliknande verksamhet.

Det är ju helt fruktansvärt. Jag trodde nästan det var ett skämt först.

Är det den mördande stressen, de ‘höga avkastningsmålen’  och anonymiseringen i den globaliserade livsmedelsindustrin som Schlaug.se skriver om, så finns det istället all anledning att än mer fokusera på att frångå allt mer slimmade organisationer, just-in-time och övergå betydligt mer till närproducerat och småskalig produktion, vilket även voro av godo för miljön – med andra ord angeläget, att skydda och värna det inhemska jordbruket.

Hoppas verkligen att de reder ut det här innan någon kommer till allvarlig skada.

Aftonbladet: Bytte kyckling från Kronfågels till Ivars kyckling- fick splitter i munnen, Kronfågel drar in all fryst kyckling,   Glaslarm nu i färsk kyckling
DN: Glas även i färsk kyckling
DN: Glas i kyckling – detta har hänt; DN2
SVD: Inget glas ens i belysningen, Oron växer efter kycklinglarm

One response to “Mer glas i kycklingen

  1. Pingback: Kycklingkonspirationen - Blogghelvetet.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s