Lebensraum Sverige – Europa behöver råvaror!

Nu ska Sverige invaderas också, från Tyskland tycker Alliansen. Den lilla spillra natur som finns kvar skall dränkas i koldioxidutsläpp. 482 miljarder kronor tänker Allianzen satsa på det. Snacka om att spy avgaser på sitt eget land.

Med tanke på att det var Berlusconi som var möjliggörare för det andra projektet – ESS i Lund – så kan man ju heller inte ana annat än mastodontugglor i mossen, för att inte säga gigantskelett i garderoben. En titt på Erik Gandinis Videocrazy förtydligar.

Detta är en jättevåldtäkt på vårt land som nu ådagaläggs som receptet för framtiden från Allianzens sida. Och i enlighet med Nyspråkets obönhörliga lagar, så vet vi ju alla vad det betyder.

EU backar in i framtiden, med ett fasaväckande manus från 30-talet. Förutom Massarbetslöshet, Massövervakning, Censur och Avhumanisering, så är det nu också absurda summor på Autobahnen, Tunnlar, Kärnkraftverk, Kustnära Stugor till de Nya Kolonisatörerna och hela Skåne torpederat av Shells Skiffergasanläggningar. Landets bästa jordbruksmark slaktas för utvinning av fossila bränslen, kvicksilverförgiftas av ESS och resten av landet får Nya Kärnkraftverk, medan Östersjön får dödsstöten av ryssarna. Räckte det inte med den förgiftande penetrationen av Hallandsåsen? Snart blir det uranbrytning också, för snabb transport till Kontinenten. Och Annorstädes.

Hela världens lilla Marionettregering har talat.

Och den som inte röstar ner denna regering till hösten är en svikare. Det är omistliga värden vi talar om. Vi måste slåss för dem. De kan aldrig återskapas.

Läs: Alla Dessa Dagar – Kärnvapen och skiffergas

Se tidigare bloggpostModerater med kärnvapen för fred – till höger om neutraliteten, Alliansens (EU:s) miljöpolitik – lika fossil som dinosaurierna, Den ”legala nihilismen” och gasledningarna, Dagens rekommenderade länk – Dagbok mot Atomkraft, Spöken som finns

Vidare: En laglös regering?, En Ny Prop. i Demokratins blodomlopp: Anti-demokratiska universitet, Det fria ordets död II – PROTESTERA!, Vem har skapat den ‘ökade hotbilden’ mot Sverige?, Hellre en oenig fred än ett enigt krig mot Ryssland, Vår Gud är oss en väldig Borg, Sverige tvingas vara med och betala eurozonens krediter, (M)aud-effekten,

Läs: Dagbok mot Atomkraft – Uranet i riksdagen: Centerpartister stödde inte sina egna motioner, (Obs – läs denna)

Se:Regeringen.se – 482 miljarder till förstärkt infrastruktur i hela landet, DN – Stockholmarna har bestulits på 50 miljarder, DN1AB – Stockholmarna som får betala, DN – 482 miljarder till infrastruktur,   DN2, DN – Förbifart Stockholm är ett vansinnigt projektExpressen, DN3,   DN – Sveriges inkomstskillnader har ökat,  DN4, AB1,   AB – ”Pensionärer får fortsatt högre skatt”, SVD1,    Sydsvenskan,  DN5,

Läs även: Jens Holm – Förbifarten: En meter = En miljon kr, Jakob LundgrenKoldioxidexperiment – Stort steg i fel riktning, Stefan Nilsson – Idrott och Politik – Stockholmarna: Hellre mer kollektivtrafik än ‘Förbifart’, Christoffer Fagergren – Åka genomstan eller runt den – det är fråganmaria frisk – Förbifarten är en stor felsatsning, Effekt – Axis of betong, Törnqvist tänker och tycker, Fogelqvist – Förbifart till varje pris?, Flute-tankar – Varför en väg för minskad trafik,   Stefan Nilsson – Idrott och Politik – Skippad ”Förbifart” ger utrymme för enorm spårsatsningConny Wahlström, Stockholmscollage – Alliansen följer upp klimatkrisen med motorväg,

från Folkkampanjen mot Kärnkraft

Annonser

6 responses to “Lebensraum Sverige – Europa behöver råvaror!

 1. Pingback: Motvallsbloggen » Så har då alliansen lovat att fortsätta med oförnuftet

 2. Och vem ska rädda oss från dess öden om vi röstar bort Allianzen? Vad jag vet så finns det regler inom EU som säger att vi kan tvingas bryta uran i Sverige, om det behövs i EU, eller har jag fel här?

 3. Pingback: Istället för påskgodis « Ett hjärta RÖTT

 4. Det enda som kunde ha räddat oss var det kommunala självbestämmandet men den möjligheten har Stureplanscentern sett till att strypa tyvärr, det skedde bara häromdagen. se http://dagbokmotatomkraft.blogspot.com/2010/03/uranet-i-riksdagen-centerpartister.html
  Så det är en mycket allvarlig situation för den svenska naturen, provborrning pågår just nu i 20 skånska kommuner – det är för j-igt rent ut sagt. se http://tinyurl.com/y9a4gyo, http://tinyurl.com/yes2gj9. Nästa steg är uranbrytning – i Europas sista vildmark detta outsägligt vackra landskap)
  , http://jensholm.se/2010/02/07/kommer-reinfeldt-tillata-uranbrytning/, https://komigenuva.wordpress.com/2009/02/08/svar-pa-tal-till-per-schlingmann-pa-newsmill/, (det gör verkligen fruktansvärt ont i mitt hjärta när jag tänker på det, kan inte tänka på det – det är heliga marker också för samerna)
  Jag känner sådan sorg och samtidigt ett sånt raseri för hur de här (M)örkermännen får hålla på – det enda de kan är död och förintelse, neokolonialism. De verkar hata livet. Minns du Barsebäcksmarschen. Vi behöver en ny och mycket massivare mot alla dessa vansinnesprojekt. Att rösta fram den alliansen är det värsta som hänt här i mannaminne. Det är verkligen en fasansfull framtid vi har att emotse om inte vi kan stoppa det. Vi måste stoppa det. Framtida generationer kommer aldrig att förlåta oss om vi inte gör något. Och jag kommer aldrig att förlåta mig själv heller.

 5. Och då är det kanske inte i första hand Sveriges Lebensraum det handlar om, utan några stormakters.
  USA verkar exempelvis ha obegränsat begär efter Lebensraum i andra länder, och nu behöver USA mer Lebensraum att bomba i, bara för bombandets egen skull, ”övningsbomba” kallar man det.

 6. Som sagt – hela världens lilla marionettregering. Och de exploaterande krafterna i USA är urstarka under Obamas lobbystyre har det visat sig. Tidningen Counterpunch skriver just nu ett nummer om det – den är högintressant. Det som pågår här är en exakt avspegling av det som pågår i USA – man är på väg att hårdexploatera de allra sista resterna vildmark som finns där, samt på order av kärnkraftslobbyn planera för en massiv utbyggnad av kärnkraften genom att lansera den som en ‘ren’ energikälla i ett lagpaket på energiområdet som nyspråkligt korrekt just heter ‘Clean Energy Bill’. Redan under Clinton använde man nyspråket för att vända upp och ned på saker och ting – då blev ‘Healthy Forest Initiative’ till tidernas största kalhuggning över stora delar av USA:s mest natursköna områden – i samband med det ödelade man också slutgiltigt t ex Blackwater River i Montana, med hypergiftig gruvdrift. Där raserade man den vildmarksreserven. Oåterkalleligt. Det var undersköna områden som gick helt och hållet till spillo i det ‘initiativet’.

  Så det handlar inte om att rasera naturen. Det handlar om en massaker av naturen.

  Men framför allt är det ju naturligtvis Tyskland och Danmark som är intresserade av att expandera här – på alla sätt och vis. När det gäller företagen så är det ju de forna kolonialmakterna Tyskland och Frankrike som är på frammarsch, utöver usa-baserade och globala koncerner som Shell, men även småaggressiva Danmark som har likaledes koloniala ambitioner mot Sverige, det kan man lugnt säga. De anser att Sverige är ett lätt byte. Vi säljer ju ut allt till lägstbjudande utan minsta eftertanke – det tycker de ju med sitt slipade affärssinne är mer än lovligt korkat, för så skulle de själva aldrig någonsin göra, men tackar och tar emot.

  Och för att förstå hela agendan måste man ju faktiskt läsa de europeiska högerpartiernas EDU:s program från 1982 som Sven O Hansson blottlägger i sin bok – för det är den agendan som Bildt o övr till punkt och pricka följer. Den står nämligen inte i strid med vare sig tysk-fransk m fl – neokolonialism eller amerikansk imperialism. Tvärtom så går de hand i hand
  Se gärna bloggposten https://komigenuva.wordpress.com/2009/03/22/moderater-med-karnvapen-for-fred-till-hoger-om-neutraliteten/ där jag försökt klargöra detta.

  För naturligtvis är det hela ett stormaktpolitiskt militärt projekt – som självklart syftar till maktdominans och krig, i vilket man redan uttalat att man inte är främmande för att använda ”mindre kärnvapenattacker”.
  Och då får man hålla i minnet att NATO:s nya generalsekreterare är dansken Anders Fogh Rasmussen så man får klart för sig Danmarks centrala roll i detta.

  Maktblocket som skräckslaget – med tanke på Kinas framväxt som ekonomiskt världsunder – därmed skapas heter USEU som i Use You. Trots det är det ju ett dödfött projekt – som endast leder till att Ryssland drar öronen åt sig – varför man också omedelbart återtagit sin militärallians med både Kina och Nord-Korea. Och en av de internationella spännings-ökarna är just Carl Bildts hökiga, och för Sveriges räkning fullständigt livsfarliga, utrikespolitik i och med skapandet av det ‘östliga partnerskapet’ – ett ‘svenskt-polskt’ initiativ.
  Se gärna bloggposten https://komigenuva.wordpress.com/2010/01/19/hellre-en-oenig-fred-an-ett-enigt-krig-mot-ryssland/
  Se även https://komigenuva.wordpress.com/2009/11/24/den-legala-nihilismen-och-gasledningarna/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s