Primehögern (Svenskt Näringsliv) styr (S)kenprocessen

betalt uppdrag av Svenskt Näringsliv åkte Prime runt i partidistrikten efter valet för att lansera en Moderat ‘tolkning’ av valresultatet. Det verkar som den betalda infiltrationen lyckats med sitt uppsåt – att styra partiledarvalet och ‘omorienteringen’ – stick i stäv med kriskommissionens rapport – med tanke på att man nu för fram Primehögerkandidater som enda kvarstående.

Alltså en tolkning som också går stick i stäv med de verkliga orsakerna till att S stadigt tappar röster och förlorade valet; högervridningen och ratificeringen av Lissabonfördraget som får till följd att den svenska modellen nedmonteras och löntagarkollektivets rättigheter avskaffas, samtidigt som fördraget innebär att man istället grundlagsfäster en nyliberal avregleringspolitik med upphandling i flera led, som inte bara göder korruption, trafficking, människohandel samt underlättar för den organiserade brottsligheten att tvätta blodbesudlade pengar vita, utan också lett till ett Europa som nu ligger i ekonomiska ruiner.

Inte minst då den förvandlar produktiva industrinationer till improduktiva u-landsliknande beroende länder med skyhög offentlig och privat skuldsättning, passiv konsumtion på kredit och en nedåtgående spiral av åtstramningar som kommer att leda till minskad export, ännu högre massarbetslöshet, social misär och kravaller.

I maj 2010 visade den enda pålitliga opinionsundersökningen under hela valrörelsen att de rödgröna skulle vinna valet med egen majoritet. Det var SCB:s stora partisympatiundersökning PSU med drygt 9000 respondenter som dittills alltid förutspått valresultatet korrekt. Därför var högern tvungen att ta till fula tricks.

De alliansanknutna ‘opinionsinstituten’ började då desperat dugga ut s k ‘förtroendemätningar’ med knappt 1000 respondenter för att baxa opinionen åt höger. Men demokratin skulle inte bara kringgås genom personkulten kring Reinfeldt.

Prime anlitades således lika desperat, och dessutom korrupt, av Svenskt Näringsliv för att handgripligen infiltrera socialdemokraterna. Det korrupta låg i att väljarna blev förda bakom ljuset då de hölls ovetande om att hantlangarna som framställdes som socialdemokrater, istället var överlöpare som arbetade på betalt uppdrag av den politiska motståndarens huvudfinansiär och centrala opinionsbildare: Svenskt Näringsliv.

De borgerliga allianstidningarna (eftersom LO-ägandet av Aftonbladet nu sänkts till 7 % börjar även den tidningen luta åt höger) diskuterade vidare desinformativt de rödgröna som förlorare, trots att de enligt PSU i maj var vinnare. Det trummades helt felaktigt och upprepat propagandistiskt in, att de rödgröna förlorade på att ‘gnälla’ på regeringen, istället för att komma med egna positiva alternativ. Trots att de rödgröna kom med egna alternativ, och trots att deras demokratiska uppgift är, att stå i politisk opposition, då vi annars lever under diktatoriska förhållanden, i avsaknad av kritik mot sittande regering.

Enda syftet med desinformationskampanjen var alltså, att tysta den politiska oppositionens berättigade kritik av alliansregeringen, och på det sättet propagandistiskt undergräva den egentliga väljaropinionen. Dessutom stämde det inte. För de gånger siffrorna verkligen rusade upp för det rödgröna alternativet under valrörelsen var just när man riktade berättigad kritik mot den moderatledda alliansens människosyn och utförsäkringspolitik.

Jag anser att en grundlig utredning av Primegate är av nationellt demokratiskt intresse för alla röstberättigade medborgare i Sverige. Den korrupta affären måste därför genomlysas av oberoende och noggrann utredning. För det handlar om något som kan betecknas som valfusk, i och med att Prime anlitades av Svenskt Näringsliv redan i juni 2010.

Med de nära personband som föreligger mellan Moderaterna och Svenskt Näringsliv, vilka är liktydiga med det nära beroendeförhållande som finns mellan LO och SAP så måste man gå till botten med vad som förekommit.

Fanns det moderata politiker och tjänstemän som kände till vad som pågick? Fanns det andra politiker och tjänstemän inom alliansen som kände till vad som doldes för väljarna; att Svenskt Näringsliv betalade Prime 4 miljoner för att systematiskt infiltrera Socialdemokraterna under pågående valrörelse. Utreds inte detta får vi konstatera att demokratiska val till riksdagen i Sverige är ett minne blott.

Det finns i så fall då anledning att anta, att det näringslivsstödda, moderata maktövertagandet som successivt skett i Sverige således skett med hjälp av oegentligheter som vi väljare inte får insyn i.

(S)taffaget i socialdemokraternas partileding har nu också visat att man anser att det är ok att föra väljarna bakom ljuset, och att man understöder att den politiska motståndarens främste opinionsbildare Svenskt Näringsliv infiltrerar partiet både under pågående valrörelse och efter valet, utan att detta redovisas för väljarna. Den korrupta S/M-ledda enpartistaten är med andra ord ett faktum. SAP är uppköpt och bejakar fortsatt utveckling mot en diktatur, där likhetstecken råder mellan politisk opposition och sittande moderatledd minoritetsregering.

Se tidigare bloggposter: Primegate – Svenskt näringsliv, Moderaterna och ‘tillväxtpolitiken‘, I Sverige är korruptionen grundlag – Watergate och Primeaffären(M)ona, arenahögern och det korrupta (S)taffagetVideocracy – Regeringen har infört tv-censur – media tigerDemokratiutredningen och partifinansiering i omutliga SverigeSlimmade organisationer, just-in-time och New Public Management, ”Erosionen av eurozonen”Dagens mest positiva nyhet – Island devalverade och klarade krisenAnders Borg ljuger – Sverige tvingas visst bidra till ESMJärngänget S/M och SDS: Höger eller Vänster, Lönedumpning, ERM och EMU – eller Kollektivavtal och strejkrätt?Var är Rörelsen?, Regeringen leker Ja-lekenTyskland annekterar – Men Vi vill INTE HA Europas Förenta Stater!Att sätta Munkavle på tjänstemän – hur rimmar det med Meddelarfriheten?Bröd och skådespelJörnmark och den ‘tyska högproduktiviteten‘, I Glashuset – Dagens Papphammar

Läs: AB – Betalar för ny S-politik, AB – Prime-konsulter får vara kvar i S – ingen utesluts efter Primeskandalen, AB – En trojansk häst i arbetarrörelsen, Resumé – Prime försökte styra S redan under 2006, Journalisten.se – Rör inte våra läckor, Makthavare.se – Andnors medarbetare sannolikt läckan bakom Primegate,  DN – Österberg vill ta partiet ”tillbaka till tryggheten”, DN – Damberg vill ge S en nystartSVD – Rädslans kultur breder ut sig, SVD – Kroniskt sjuka i kläm när akuter fylls, DN – ”Blind kapitalism tar över efter medvetna publicister”, Expressen – Leif GW: Jag tror att Palmes mördare lever, SVD – Nu ska de få för sin nyliberalism, Expressen – Mikael Damberg är stockholmarnas val, AB – ”Jag, partieldare? Ett långskott”, DN – S kräver besked av kandidaterna, SVD – Aftonbladets åsikt kan spela roll, SVD – Österberg mest nämnda partiledarkandidat, WSJ.com – Agenda: Germany Knows What Doesn’t WorkWSJ.com – Merkel’s party suffers defeat in Hamburg, WSJ.com – Trichet: Price Stability Vital, WSJ.com – Bank Lending from ECB Skyrockets,

Bloggar: Johan Ingerö, De tystas röstPrärietankar, Ekonomikommentarer – Mer om klyftorna och finanskrisen,  Martin Mobergs bloggUlf BjereldHögbergs tankar, Tokmoderaten – De fyras gäng,  Erik Laakso | På Upp…Ett hjärta RÖTT,blogg.tianmi.info, Peter Andersson – Ombud tar makten och Mona Sahlin hyllar öppenhetEtt hjärta Rött – Jättemycket makt och sockervaddMin politiska sidaPeter Andersson – me… och Mikael Persson, Annika Högberg – Vägen utför öppnas upp, Annika Högberg2, Thomas Böhlmark, Rebella unga S-kvinnor – Inte bra Karin Pettersson, Martin Mobergs blogg, Svensson – Med nån av de kandidaterna är sossarna dödsdömda,

Annonser

6 responses to “Primehögern (Svenskt Näringsliv) styr (S)kenprocessen

 1. sinikka naumanen

  Sossarna tappade mig som väljare när jag följde deras sätt att hantera politiken kring invandring, gamla, arbetslösa, förtidspensionering, sossarna såg ju till att dessa getton byggdes med dåligt byggmateria snabbt som ögat dök dessa upp , områden som Fittja Alby, Flemingsberg, Vårby-Gård, Tensta, Rinkeby; Rosengård mm….
  Hyrorna kunde ligga på närmare 8000kr för en fyrarummare…till att ta ett exempel, speciellt HSB i Flemingsberg där jag jobbade med dessa saker att förbättra området ..dels ge svensk-samhällsundervisning med en lokal förening som jag startade där 95- samt höll pä till 02-därefter jag lämnade den som ordförande o grundare..föreningen lever vidare utan mig i området..vi hade öppet varje vardag 9-18 ibland sena kvällar o helger med , sommarprojekt o annat!
  Dessa hus som byggdes i ala dessa områden ,hade allt för många fall Asbets skador som i värsta fall leder till lungkancer..eller asbetslunga…som i Bästa fall kan vara så att asbets kapslar in sig i lungvävnaden o hoppningsvis stannar där..men annarsså blir det en plågsam död så småningom..menen ständigt neråt gående lungkapacitet!
  Dessa socialdemokraterna byggde dessa områden som gav så mycket otrygghet, kriminalitet persoligt lidande för många…Besittningsrätten till bostäderna som hyrdes till mesta dels till invandrarna..pga att det svenska folket flydde dessa områden hyrorna även för bostadsrätterna var skyhöga samt att priserna rasade efter 90 tals krisen..I Flemingsberg kunde en fyra rummare har haft ett marknadspris 500.000 kr som sedan hade ett värde runt 25.000 kanske lite mer…ja då hyrde man ut ..men inte med besittningsrätt alttså vilket betyder i klartext ..när marknaden skulle vända början av 2002..dessa som inte kunde köpa sin lägenhet fick flytta…policyn i bostadsrättslagen är ju att bostäderna skall säljas..några hyrerätter finns ju alltid kvar..men vilken oro för barnen, vuxna att veta att vänder marknaden och man inte kan låna eller inte har tillräcklig inkomst ja då är det bara by, by igen!
  Språksvårighet missförstån mellan ca. 70 olika språkgrupper i dessa områden ja det kan man ju tänka vart det leder!!
  Så långt kunde inte politikerna se…inte längre än deras näsor pekade!

  Sedan alla skandaler med sossarna Måna Shalins toblerone affärer, Wanja Ljungby-Wedin påstående att hon inte förstod vad det stod i pappren hon unertecknade till chefer som gav många miljoners bonusar!!Nej denna kunniga kvinna som sitter som boss för helaFackföreningsrörelsens ordförande ,nej detta kunde hon inte skilja…märkligt resonemang!!
  Om sedan dessa som har orsakat så mycket lidande för så många människor -åtminstånde hade tagit sina pick o pack o lämat sina stolar till mer kunniga ja då hade man kännk -kanske?- lite förtroende..men dessa människor roffade åt sig samt städade inte efter sig..Arroganta men med en scklig retorik, Göran Persson i spetsen som svek Pensionärenra o tog 125 miljarder var det kanske 2 ggr från PENSIONÄRERNAS ATP -fonder..betalade av statsskuden så det såg snyggt o prydligt ut att träda in i EU!!! Nu lever dessa Pensionärer i Fattigdomdgränsen om man inte redan som många har gjort -trätt in i andra gränser dit vi alla hamnar förr eller senare, på andra sidan..kanske var en befrielse för många,Att slippa detta förnedring att inte kunna ens gå till tandläkare på ånga år…man pratar så mycket om sanering…Persson sitter med sin fru i sin Grisgård på flera hundra hektar eller vad det nu kan röra sig om…jag kan bara undra, vad tänker han om dessa pensionärer som förlorare sina sparpengar som litade på socialdemokratin samt på honom!?
  Man borde även på sossarnas tid sanerat, byggt om dessa getto områden , naturen där är på många ställen så oerhört vackert!!!Med etagelägenheter samt andra husbyggen…fontainer..kommer ihåg när jag medverkade flera gånger om i olika radioprogram i egenskap som ordförande i denföreningen jag startade i Flemingsberg..man frågade i programmen som gick i p 1 ..barn i 10-12 års åldernvad de ville man skulle bygga tex. i Flemingsberg..ena killen sa…EN ZOO- en sa- vackra fontainer med vatten…Badhus…så vackra så nyttigasaker för alla även gamla…är så ledssen att mansvek deras vackra drömmar, visst gjodes det saker med Storstadssatsningens stödpengar…men inte tillräckligt bra saker ..vissa projekt lyckades vissa inte så är det i livet men jag vet att sossarna får kämpa oerhört hårt och politiken ska omreformeras helt o hållet och alla dessa sossar som svek dessa områden samt fokets förtroende i andra frågor skall BORT så långt som pepparn växer och det kan jag tala om är långt borta..ge sina stolar till unga som har visioner o kraft…sociala medier finns attsprida kunskap den enda jag skulle vilja satt kvar i nån position är faktist Tomas Östros ,honom träffade ja i några möten slutet av 90 talet o tyckte att han var tydlig god lyssnare, samt en kraftfull politiker vet inte om han är detta idag..ingen aning..ska kolla upp lite….
  Jag röstade på moderaterna -04- trodde mera på detta parti tyckte att dessa åtminstånde verkade ärliga..tycker om Speciellt mycket om Jan Björklund…skolministern samt Anders Borg, som finansministern, stadsministern tyckte jag mycket om tidigare, litade mycket att han skulle se till att Gamla skulle få det bättre ekonomiskt men några hundralappar är ingenting…samma för ensamstående…gör ingen skillnad….bygga nya hyresrätter för ungdomar ja visst det byggs men tre gånger så mycket borde byggas åtminstånde i Stockholm områden..det finns ju närmare 300 000i KÖ för bostäder bara i Stockholms områden…hela tiden flyttar folk in till storstäderna..om inte finns plats på Bredden så ta till HÖJDEN.. sedan alla bostadslösa…så det var nära att röstade dessa igen nu i höst men i sista minuten blev det NEJ till moderaterna hade inte uppfyllt mina krav tillräckligt så det blev ett annat parti sedan få jag se hur dessa sköter sina kort!! det får räcka dennagång..mvh sinikka Naumanen författare

 2. Korruption är oerhört sällsynt i länder med vänsterstyre, true story.

 3. Pingback: Borg och Reinfeldt arkitekterna bakom systemskiftet « Ett hjärta RÖTT

 4. Pingback: Svenskt Näringsliv styr Skenprocessen (via Nemokrati) « intelligent union

 5. Det är för djävligt. Vanlig folk har endast en chans om vi kopierar upp denna artikel och klistrar upp den överrallt. För genom vanlig media kommer de aldrig få reda på detta.

  Svar till emviemartin från Nemokrati:

  Det är 30-talet och dess totalitära ”Arbetslinje” som tvångsupprepar sig.

 6. Pingback: Jag ser en motståndsrörelse inkl. bögförband i charterflyg mot revolutionen « intelligent union

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s