Grekland går i KK & Reinfeldt, du skickar inga 145,2 miljarder till (M)erkel – Tyskland har råd att stå för sina egna förluster!

Tyskland har tjänat grovt på sin merkantilistiska export till PIIGS-länderna. De ska betala sina kreditförluster själva. Vi är TRÖTTA! på det Tyska Herraväldet i Europa. De tyska exportjättarnas kriskassa är SPRÄNGFYLLD. Några 145, 2 miljarder från Sverige ska de inte ha. Och de ska inte dra in oss i något IMF-beroende av Enpartistaten Kina heller.

Särskilt inte som man rasistiskt högerpopulistiskt skyllt sina ohemula protektionistiska vinster på ”lata greker”. Låt se nu hur lata grekerna är och hur flitigt tyskarna kan fortsätta förslava sin omgivning när den går i KK efter år av tysk utsugning och besinningslös herrementalitet.

Efter Greklands konkurs kommer nu raskt Portugals att följa. Därefter står Spanien och Italien på tur. Låt Italien reda upp sina svindlande affärer själva. Italien har en stor guldreserv att ta av, och maffian har nog råd att förlora en och annan krona. 

När Borg står och bjäbbar menlösa ordmoln mot bankerna så menar han ingenting med det. Så har han hållit på förut, det har ändå inte resulterat i några åtgärder mot deras svindleriaffärer. Ingen sparränta och så höjning av räntorna när Riksbanken sänker sin.

Sådan är Kapitalismen i Nyliberal tappning för jobblös tillväxt och Kapitalackumulation. Det är dags för väljarna och demokratin att sätta ner foten. Inga bail-outs, inga bonusar – ta ut era pengar om de inte lyder och förhandlar ner boräntorna.

Se tidigare bloggposter: ”Euroräddning” – Att styra Flocken med LögnerReinfeldt och Borg ljuger om IMF-lånenItalienska banker lånar från ECB och swappar till dollar genom att sälja CDS-försäkringar?Nyspråkets okrönte Tyrann – Diktatorn och Slavdrivaren ReinfeldtReinfeldts Nyspråk och LögnerEnligt the Telegraph innebär Europakten visst rättsliga förpliktelser för Sverige”Öppet samråd” med ”statsministern”

Läs: Europaportalen – EU-kommissionär: Euron klarar sig utan AtenSVT1 – ”Välfärden inte byggd för äldreboomen” [min anm: Välfärden är inte byggd för att du skickar 145,2 miljarder till Tyskland som kan försörja sig alldeles utmärkt själv. Inte heller är den byggd för att du ska låta riskkapitalbolag, i vilka Moderater sitter i ledningen, dammsuga välfärden på vinster fvb till skatteparadis – tala sanning Reinfeldt, det är en god dygd], Europaportalen – Socialdemokrater (i Frankrike nota bene – inte i Löfvénkryperiets Sverige) kräver omförhandling av finanspakt, Europaportalen – Acta-motstånd blir regeringspolitik i EU, Europaportalen – Acta-avtalet stoppas i Polen, SR Ekot – Facken: Sänkt lön är okej i kristider, SR Ekot – Ska jag städa till 75 års ålder?, SR Ekot – Reinfeldt kan tänka sig jobb till 75 års ålder, SR Ekot – Svenska korruptionen kartlagd, SR Ekot – Grekiska krissamtal uppskjutna, DN1, ABSVT – Pensioneringen välsignelse för många, SVT-tittare kritiska: ”I Pajala är medellivslängden 74,5 år, SVD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.