Bushiness As Usual – Den Socialmoderata Enpartistaten är ett FOI-faktum

Nu försöker FOI sätta dit Sveriges Radio som ett hot mot rikets säkerhet, för att ha avslöjat regeringens Bildtska skumraskaffärer som verkligen kan utgöra ett hot mot rikets säkerhet. Jag citerar Erik Blix tweet och instämmer:

Meddelarskyddet mot rikets säkerhet. Politisk/juridisk rysare med obehagliga undertoner.#saudivapen #svpol

Den socialmoderata enpartistaten är således ett faktum. En majoritet av väljarna vill inte att Sverige hjälper Saudiarabien att bygga vapenfabriker. Men det struntar Carl Bildt i. Vi ska minnas att ISP – tillståndsgivande kontrollmyndighet för vapenexporten – lyder under UD, och det är ISP:s generaldirektör Andreas Ekman Duse, som har sprungit på middag med Saudiarabiens förhandlare under pågående förhandlingar med regeringen, och sen ljuger flagrant om detta. Att regeringen är noga med att ”hålla avtal”, som Bildt tjatar så mycket om, är för övrigt något nytt. Nästan lika nytt som regeringskansliets M-politiserade tjänstemän.

Så när vänner av ordnung påpekar att FOI är i sin rätt att anmäla till JK för utredning om sekretessbrott begåtts så vill jag framhålla att det är Bradley-Manning-varning på den anmälan och mitt svar till dessa blir: Det beror väl på vad slags olagligt fuffens statsmakterna ägnar sig åt bakom ryggen på medborgarna. Bushiness As Usual är inga rena affärer. Och de ska fram i ljuset och stoppas innan vi blir utsatta för terrordåd på grund av dem. Eller rent av blir anfallna österifrån. Vi har inte gått med på att frångå alliansfriheten för att uppgå i ett NATO-militariserat EU-försvar, som aningslöst utmanar en till tänderna välrustad Putin, som i sin tur är i allians med både Kina och Nord-Korea, ändå är det precis det som Reinfelt, Borg och Bildt (M)örklagt inlemmat oss i, med lite hjälp från sina anställda s-märkta konsulter på JKL. 

Den Socialmoderata Enpartistaten försöker nu sänka Sveriges Radio, den sista bastionen för det fria ordet. Nya Aktuellt är redan infört. Och datalagringsdirektivet sätter spiken i kistan för meddelarfriheten. För att inte tala om den öppna spaningsshoppen hos FRA. Sverige är del av en EU-diktatur som nu krigar aktivt mot sin egen befolkning. Upp till kamp för Demokratin. Regeringen måste avgå.

Imorgon har Grön Ungdoms Björn Lindgren och Svenska Freds’ Rolf Lindahl anordnat demonstration mot svensk vapenexport till diktaturer. Fredag 16 mars Kl. 16.00 på Sergels torg startar den manifestationen. Talare är bl a Miljöpartiets språkrör Åsa Romson, S-kvinnors Lena Sommestad, Svenska Freds, Amnesty, IKFF m fl. Läs mer på Facebook #StoppaSaudivapen. Och – VÄL MÖTT!

4 mars 2010 är Carl Bildt en av huvudtalarna vid NATO-seminarium i Helsingfors och håller där ett allt annat än neutralt anförande inför en samling EU -ledare och högt uppsatta NATO-toppar.

1 mars 2012 träffade EU:s höga representant Catherine Ashton Qatar och talade om EU:s ”special relations to the gulf countries”, dvs bland annat Saudiarabien, Kuwait, Qatar och Förenade Arabemiraten.

6-7 mars 2012 träffade Carl Bildt EU:s höga representant Catherine Ashton för att bland annat visa henne Esrange i Kiruna.

9 mars 2012 träffades alla EU:s utrikesministrar i Nato-Rasmussens Köpenhamn ”informellt” för att tala om hur EU ska tala med EN röst i utrikes- och säkerhetspolitiken.

Och så här ser alltså EU:s sprillans Nya EEAS ut. EEAS är förkortningen för European External Action Service som har Extrema befogenheter, inte minst genom det som Nyspråkligt kallas ‘double-hatting’. Svensk alliansfrihet är ett minne blott och EU NATO-militariseras.

Nu är det stora Eurasiska kriget inte långt borta.

Se tidigare bloggposter: Videocracy – Regeringen har infört tv-censur – media tigerAtt sätta Munkavle på tjänstemän – hur rimmar det med Meddelarfriheten?(M)örkläggning – Reinfeldt bortförklarar Bildts och M:s farliga utrikespolitik med “ekonomiska” skäl, Snart i en Diktatur nära dig – Fredsbevararen#Saudivapen – Ställ Carl Bildt och Regeringen till svars om den farliga utrikespolitiken. De ska AVGÅ!#Saudivapen i Den Nya Dumburken‘Ett Enat Europa’ eller ‘Det Tredje Riket’ – Same Shit Different NameEU-godsherren Göran Persson lobbar för regeringen och EULöfvén ger inga besked UTOM Ja till Europakten, IMF-lån, mera Kärnkraft och Vapenexport,  Löfvén – med (S)tövelklacken mot det europeiska löntagarkollektivetModerater med Kärnvapen för fred – till höger om neutraliteten

Läs: DN – Mats Svegfors: Regeringen bryter mot grundlagen OzHouse – EU and NATO are Europe’s Straightjacket, AB – FOI anmäler Sveriges Radios handlingar, Financial Times – Concerns rise over Eurozone Fiscal Treaty, Makthavare avslöjar: Dokumentet som förbjuder moderater att lyssna på Sahlin, GP, SR Ekot – FOI misstänker brott angående vapenfabriken, FOI – FOI anmäler misstanke om sekretessbrott, DN, AB – Barnen offras för Borgs arbetslinje, SVD – EU:s prislapp på personlig integritet, Newsmill – Anna Troberg: Riksdagen röstar i blindo om datalagringsdirektivet, Ajour – Ett direktiv för de nyfikna, Röda Berget, SVD, Görans tankar och bagateller – Anfall är bästa försvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.