”Trygg och stark” – med 151 000 kr i månaden

Annie Lööf, som själv får 151 000 kr i månaden för att snacka skit, till råga på allt undermåligt formulerad sådan, vill nu att ungdomar ska ta skit på McDonalds till 25 % lägre lön än den gällande skitlönen.

Hur många ungdomsväljare räknar Centern med att få med det senila utspelet? Särskilt som ingångslönen avgör den senare löneutvecklingen och därmed livslönen, vilket innebär att vad Lööf föreslår är regelrätt lönedumpning. Så de verkar inte måna om att ta sig över 4 %-spärren, snarare verkar de vilja rusa ut ur riksdagen med raketfart.

Till Annie Lööf säger vi – lycka till med den färdriktningen.

Läs: DN – Annie Lööf: Jag är trygg och stark, DN – Centern vill sänka alla ingångslönerSVD – Centern vill sänka alla ingångslöner, SVD – Socialdemokraterna största partiet, SVD – Centern vill sänka ingångslöner, SVT Debatt – Josefin Brink (V) – Annie Lööf nöjer sig inte förrän undersköterskor har hennes månadslön som årslön, SVT – ”Ogenomtänkt förslag, snudd på oseriöst”, SVT – ”Lööf är ganska ny och oerfaren, ändå har hon högst lön av alla”, SVT – Sänkta löner splittrar regeringen

Bloggar: Rasmus Lenefors, Ett hjärta Rött, Bloggaren KAS – Centern vill ut ur riksdagen, Högbergs tankar, Kildén & Åsman, Badlands hyena – Sänk lönen för problemmänniskor, Marios blogg – Sänkta löner, Röda BergetCissi WallinMikael Persson,FannyAlliansfritt SverigeMartin Mobergs betra…Norah4you’s WeblogMartin Mobergs betra…,Löntagarbloggen


Annonser

6 responses to “”Trygg och stark” – med 151 000 kr i månaden

  1. Ja, det måste kännas skönt för oppositionen att (C) helt på egen hand visar att de inte borde få några röster alls. För av alla dumheter som högern lyckats lura oss väljare med så bara kan inte detta lyckas.

  2. Nu väntar jag ärligt talat på att konserverad gröt dyker upp i butikshyllorna. Och att den säljer som smör. Not fake, real onces!

  3. Att ungdomar inte skulle rösta på Lööf av den anledningen är nog att hoppas på för mycket. Jag har nämligen sett att en hel del av dem, inte minst sådana som är arbetslösa, tycker att förslaget är bra. De tror nämligen på henne när hon hävdar att det därmed ska bli fler jobb och tycker att det är bättre med ett dåligt betalt jobb än inget alls, med en låg lön än ingen alls.
    Vi ska ju inte tro att väljare, i synnerhet unga sådana, är speciellt politiskt kunniga. Det är de inte så de förstår inte vad det här förslaget i själva verket innebär både nu och på längre sikt, och att det inte kommer att ge ett enda extra jobb. De förstår inte att företag anställer om de behöver folk och inte för att det blir billigare att anställa personal.
    Suuuuuck!

  4. Borde inte det gälla inom politiken också mindre ingångslön

  5. Eller hur? Bilden du har på din blogg – var den superb eller var den superb?

  6. visst är den eric-rune har fler superb bilder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s