EU kräver att vi börjar röka

Cigarettillverkarna har uppenbarligen lobbat hårt i Bryssel för att få bort snuset från marknaden, så att försäljningen av deras luncancerframkallande produkter kan öka.

För om detta skulle ha nånting med hälsa att göra, så skulle man naturligtvis förbjudit cigaretter (och alkhol) istället. Men det handlar ju inte om folkhälsa, utan om att mutkolvarna i EU fått order att se till att dödskalleföretagen ska kunna tjäna ännu mer pengar på att folk har ihjäl sig själva.

Liksom EU tvingar oss till kvicksilverförgiftning med de Nya ”miljövänliga” lågenergilamporna ska man nu tvinga allt fler svenskar att börja röka. Innan vi sa ja till EU lovade ja-lobbyn också att alkoholkonsumtionen inte skulle öka med EU-medlemskapet, så fel den fick.

De svenska politiker som inte ser till att vi får behålla snuset lär dock bli utsatta för en del mindre artig kritik från väljarna, förutom att de inte får några röster, det är vad jag skulle tippa på.

Sist men inte minst som vanligt – Sverige ut ur EU – NU!

Se tidigare bloggposter: SJ gör gemensam sak med axelmakternas kundhatarföretagSkydda oss från utrikesminister Carl Bildt – Återinför Stopparagrafen – NU!Brottsplats Ojnare får efterföljare i hela Sverige på grund av borttagen stopparagraf?

Läs: AB – EU:s attack mot din prilla, SVD – Danskt snusförbud oroar inte Larsson, DN – Jobbet är inget hälsolägerSVD – Sverige fyra i konkurrenskraft, SVT – Riskfritt att låna ut pengar till extremränta, SVT – Regeringen vill satsa på gruvnäringen, SVT – ”Ockerräntor är stötande och provocerande” [min anm: Varför då inte dra in tillstånden – NU!], SVT – Starka reaktioner efter SVT:s apoteksgranskning,

Bloggar: Fritz cykelblogg – De skulle bara våga, Svorskan – Jag tror jag misstror med rätta, Veiken, auroras liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.