Carl Bildts farliga utrikespolitik – en Boom en Boomebomerang

Carl Bildts desperation ökar. Nu ringer han till och med P1 för att oombett tala klarspråk angående sina rastlöst självsvåldiga ställningstaganden på den internationella politiska arenan.

Detta trots att till och med höga militärer börjar varna för hans livsfarligt höga svansföring, om än i artigt förtäckta ordalag.

Putin är inte att leka med, men Bildt tror att det är Bildt som har fjärrkontrollen över världens öden i sin hand, när det han håller i i själva verket är en osäkrad bumerang. Likt sin namne med nummer XII stövlar han fram utan betänkligheter. Rekylen kan komma plötsligt.

Läs: DN – ”Det handlar inte om rädsla för rysk aggression”, SVT – Bildt – Excellensen, SVT – Carl Bildt får kritik för samtal till Ring P1AB – SVT vägrade rota i Bildts mörka sidor, AB, AB3, AB4, SVD – Stora skillnader mot kalla kriget, GP – Reinfeldt vill satsa på försvaret, SR Ekot – Birgitta Ohlsson: ”Vi hymlar inte om euron”

Se tidigare bloggposter: Vem har skapat den ‘ökade hotbilden’ mot Sverige?Hellre en oenig fred än ett enigt krig mot Ryssland, Almedalsveckan på Gotland som ligger i Östersjön, Carl Bildt – En Ensam Vapendragare som hotar VärldsfredenAtt M mörkat sina intentioner i decennier är inte ”banalt”, Carl Bildt, Den ”legala nihilismen” och gasledningarnaKärnvapenbestyckat NATO-fartyg i svenska vatten – ett ‘rutinärende’Svar på tal till Per Schlingmann på NewsmillSkydda oss från utrikesminister Carl Bildt – Återinför Stopparagrafen – NU!, Carl Bildt ska avgå genast och regeringen fortast möjligt”Fredsmäklaren” Carl Bildt tyckte att Milosevic var en ”trevlig kille”Undergångens Triumvirat: Bildt, Borg & ReinfeldtSka Carl Bildt aldrig avgå?, , (M)örkläggning – Reinfeldt bortförklarar Bildts och M:s farliga utrikespolitik med ”ekonomiska” skäl#Saudivapen – Ställ Carl Bildt och Regeringen till svars om den farliga utrikespolitiken. De ska AVGÅ!Simoom – Bulvanföretaget ersattes av ett annat bolag 2010. FOI fortsatte som ”konsulter” i projektet som pågår fortfarande.#Saudivapen har politiska orsaker, inte ekonomiskaCarl Bildt ska avgå genast och regeringen fortast möjligt#Saudivapen i Den Nya Dumburken, Carl Bildt propagerar för den Nya EU-diktaturen (= tvångsupprepningen av det tyskledda 30-talet)

Bloggar: annarkia – Carl Bildt smiter undan granskning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.