Vi betalar inte! – i SD-tappning

Vad signalerar ett femte jobbskatteavdrag? Fritt fram för helt privatfinansierad välfärd, det är vad det går ut på.

Det har ju Timbro redan planlagt för flera seminarieserier sen. Så nu närmar vi oss med stormsteg. Lärare ersätts med ”läxhjälp”, läs privatlärare för de rikas barn – med RUTiga avdrag.

”Hemtjänst” ersätts även det av tant Rut, medan hushjälp ersätts av farbror Rot. Sofiahemmen multipliceras. Tortyrinrättningar som Lundsberg klonas och tusenfaldigas. Efter ett par vändor i Förvaltningsrätten blir den ”härdande” strykjärnspedagogiken legio.

SD:s partibidrags- och Bank&Businessfinansierade nyrika vägrar ju vara med och betala till andras välfärd. De vill hellre behålla hela riksdags- och EU-parlamentarikerarvodet som fickpengar att leva på när ”karriären” är över, vilket väl sker ungefär samtidigt som det tredje värlskriget slutar. Under tiden passar de på att, likt meningsfränden Billström, insatt storsatsa på börsen för lite extra klirr vid politikerpensionålder 45.

Den historiska tvångsupprepningen går sin gilla gång. Reinfeldts högerreaktionära utnämning av högerkristna radikaler är bara början på vad som komma skall.

En ”moderat” testballong inför supervalåret 2014, då de morganatiska fanatikerna får som de vill och den Nya EU-diktaturen således konsolideras.

Då Moderaternas ”beröringsskräck” helt och hållet stillats och fusionen således blir total.

Omfördelningar blir satsningar. Det är barnfamiljer och arbetslösa som är förlorarna i den budget som presenterades i går. Men det är något som inte kommit fram och nu vill en av Sveriges mest ansedda professorer i nationalekonomi se en förändring. [. . .]

När finansminister Anders Borg i går presenterade sin budget handlade det bara om satsningarna på hela 24 miljarder kronor. Men den stora frågan som aldrig besvarades är var kommer pengarna i från. Enligt Lars Calmfors som är professor i internationell ekonomi vid Stockholms universitet rör det sig framför allt om besparingar som automatiskt görs varje år i budgeten. Det handlar alltså framför allt om omfördelningar i budgeten. Men så framställs det inte av våra politiker.

Det är bekvämt för regeringen för de kan presentera för väljarna att man kostnadsfritt ger nya gåvor till dem.”

Se tidigare bloggposter: Ingenting nytt under Solen – inte ens Solkraften utvecklas, Morganatiska fanatiker fördömer demokratin, Monopol är ett spel om Kapitalism, inte om Socialism IIMonopol är ett spel om Kapitalism, inte om Socialism, Konsumtionssamhället och dess följder för barn och eleverMigranter misshandlas och torteras i Grekland

Läs: SVD – Enighet om att stoppa skattesänkning (min anm: ni menar M-SD-enighet om det femte jobbskatteavdraget), SVD2, SVD3DN – Oppositionen kan stoppa skattesänkningar, DN – Rödgröna och SD körde över regeringen (min anm: ni menar SD och M körde över välfärden), DN – Väljarna vill ha skifte i stadshuset, SR Ekot – SD och rödgröna eniga mot skattesänkningar (min anm: Ni menar M och SD eniga om skattesänkningar), 2, SVD – Invandring får inte vara tabu, Expr, DN – ”Reglerna för resursskolor har skärpts för mycket”, Dagens Arena, SVD – Ful häxjakt på nya jobbministern (min anm: Pravda råder över hela linjen vad gäller rubriksättningen), SVD – 45 000 mindre om du blir sjuk, AB – Saker som Borg inte prioriterar, Dagen – Detta är en form av mobbning (min anm: Det märks att Livets ord tagit över tidningen Dagen), DN – Budgetsoppa med valfläsk (min anm: Vad ser ni det fläsket nånstans, bland alla utmärglande förslag som slår mot samhällets svaga), AB – Nya ministern – en abortmotståndare (min anm: Kvinnan kedjas fast vid spisen, där hon ska koka soppa på en spik, den spik i kistan på kvinnans ekonomiska oberoende som den här regeringen nu består henne med), SVT – Misshandlades svårt – fick 6000 i ersättning, SVT – De dolda förlorarna i regeringens budget, Tovima – Golden Dawn supporter confesse to murdering anti-fascist,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.