Socialmoderaternas grisfest är över

Skattepengar har vräkts miljardtonvis in i gapet på riskkapitalstinna skattesmitare. Både S, M och i synnerhet SD, som till och med tänker hjälpa M att införa tvångs-LOV, vill att det fortsätter. Men börjar folket vakna?

Vi får se hur länge de låter sig nyspråksluras att slava för det totalkorrupta skattesmitarsystemet NeoLibCrap. De som vill skära guld med täljkniv är få, men globaliserat monstruöst giriga. Hur är de funtade?

Inte som du och jag. De får bokstavligt talat aldrig nog. Och ställer du bara upp får du slava i evighet medan de fortsätter smörja kråset Big Time, med hjälp av sina betongpolitiska hantlangare.

Eller som kommentatorerna hos Ett Hjärta Rött brukar påminna om: ”När en politiker säger att vi sitter i samma båt, så var på din vakt – det betyder att det är du som skall ro”.

Sverige UT UR EU – NU!

Läs: Ett Hjärta Rött – Forskarna sågar Alliansens politik på punkt efter punktAB – Bo Lundgren: ”Överväg koalition mellan S och M”, DN – Stefan Löfvén: ”Vinner vi är vi beredda att regera över blockgränsen”, SVD – Alliansen har inte klarat att minska ohälsan, SVD – Stora satsningar på anslagen till FRASVT – Sifo: SD tappar tredjeplatsen, SVD – Åkesson portas från Nobelfesten igen, AB – Åkesson: Vi kan släppa invandringsfrågan tillfälligt, ETC – Sverige positivt till TISA-avtalet – men tiger om innehållet, PSI – De kallar sig för ”vänner av tjänster”, SR Ekot – SD-ledamot utreds för hets mot folkgrupp, SR Ekot – Man avled efter arbetsplatsolycka, SR Ekot – Grisfötter kastades in i moskén i Fittja, SR Ekot – Polisen har dålig koll på vakter, SR Ekot – Förundersökningen mot Gunnar Axén läggs ner – chefsåklagaren: ”Jag kan inte se en fällande dom”, SR Ekot – Varannan kvinnlig pensionär fattig, SR Ekot – Grisarna skulle förbättra sammanhållningen, nu är de uppätna, Sydsvenskan – Klassens ljus riskerar böter, SVD – Ekonomer vill skrota euron

Bild: Monty Python ”The Meaning of Life”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.