Vill ni Sibirienfrysa och stödja Orchregimer?

Den Svobodaregim som Bildt uppenbarligen stöder kan nu följas av fler lika morbida skapelser, i takt med att EU ansluter fler områden ur forna Sovjetimperiet.

Till höger om dess ”högra sektor” (själv belägen till höger om regeringspartiet Svoboda, Ukrainas motsvarighet till ”Svenskarnas parti”, dvs f d Nationalsocialistiska fronten) har vi en ännu högerextremare ”sektor”.

Ni kan föreställa er ur vilka orch-hålor den sistnämndas löst hopkomna stormtrupper nu krupit fram, när ni ser fotona på vilka de framträder, hotfullt skramlande med primitiva tillhyggen som något ur en dystopisk Monthy Pyton-sketch; grottmänniskomunderade med sköldar och träpåkar ser de ut som medborgargarden anländna på blodtörstig tidsresa från 1200-talet.

Denna reaktionära kräftgång i historien som skapandet av ”det mjuka monstret” EU alstrar blir sjukare och sjukare. Och Sverige är helt uppenbart panten i det stormaktspolitiska läggspelet.

För att Biggles-Bildts nazianstrukna EU-supermakt till varje pris ska bli mardrömslik verklighet tänker sig EU nu, att Sverige ska energiförsörja Tyskland med vattenkraften, samt även resten av Europa, vilket betyder att uranbrytningen på svensk mark som slutgiltigt verkligen förstör Vätternområdet, Jämtland och Norrbotten inte är långt borta den heller, om vi inte omedelbart avsätter Bildt och slutar följa de europeiska högerpartiernas vansinnigt geopolitiska expansionsplan från 1982, dvs LÄMNAR EU:

”Sverige är det EU-land som är minst beroende av rysk gas och olja. I östra Europa finns däremot flera länder där hela energisystemet bygger på gas från Ryssland. . . [min amn: Tyskland ligger väl inte i ”östra Europa” heller]

Europa lägger i en högre växel för att minska energiberoendet, särskilt från Ryssland, säger van Rompuy.

För att minska risken för energibrist i enskilda länder satsar EU på att försöka bygga ihop energinäten i Europa. I dag beslutade stats- och regeringscheferna att skynda på det arbetet.”

Vi kan alltså även räkna med totalförstörelse av all åkermark i Skåne som istället kommer att kulsprutepistolperforeras av skiffergasborrhål. Vår kornbod massakrerad för en permanent övergång till rumänskt giftstinn surrogathästköttsdiet.

EU:s beroende av rysk gas och olja måste minska. Det anser det nu avslutade EU-toppmötet som också lovar att EU-länderna ska ställa upp för varandra om något land får problem med avbrutna energileveranser.”

Om Sverige är ”det EU-land som är minst beroende av rysk gas och olja” kan vi ju räkna ut vem det är som ska ”ställa upp”.

Och om Europa, som Rompuy nu säger, ”lägger i en högre växel för att minska energiberoendet”, så betyder det att man idag beslutat sig för att lägga ekonomin i träda, och det för evärderlig tid. Vem vill leva i dessa anala personligheters för att inte säga maktgalna svältpolitikers auktoritära mardrömsvärld?

EU:s redan från början fastlagda ambition att bli en kärnvapenmilitariserad högerdiktatur som ”krossar kommunismen” visar sig därmed i full ornat, i form av ett gigantiskt hunger- och köldskapande vansinnesprojekt som inte minst kommer att drabba Sverige.

Det lilla problemet med att neotsaren Putin aldrig skulle tillåta en sådan machtübernahmung tror dessa storhetsvansinniga kalle-dussin- och kristian-tyrann-kloner dessutom att man bara kan vifta bort som en irriterande fluga på näsan. Antingen det eller så vill de verkligen ha ett nytt världskrig. Frysa och hungra får folket göra medan Bildt och grabbarna lutar sig storvulet över ritningarna till den Nya Högerdiktaturen.

I dess Nya medlemsländer, såsom Sydossetien, Abchasien med flera obskyrt vita fläckar på det sönderfallna Sovjetimperiets söndertrasade karta gömmer sig nämligen lika många  ”högra sektorer” som i Ukraina.

Se tidigare bloggposter: Bildts ‘kompetenta sjöofficerare’ och ‘trevliga killar’Släpphänta Säpo – stays behindBildt och Danmark, sluta hota oss in i NatoA medium-size dog with a big dog’s attitude, Carl Bildt – Ensam Vapendragare som hotar Världsfreden

Läs: SR Ekot – Europa måste klara sig utan rysk gas, DN – EU ska minska beroendet av rysk gas, DN2, DN – ”Ekonomiska sanktioner får ingen effekt”, AB – Avtalet Putin ville stoppa är påskrivet, DN – Putin skriver under Krim-avtal, DN3, 4, SVT, Expr, AB, AB – Vinstfesten betalas av hungrande barnSR Ekot – Viktigt för Ryssland vars stormakt, 2, 3, 4, 5, 67, SVT,Global research – 

Who’s Who in Ukraine’s New “Semi-fascist” Government: Meet the People the U.S. and EU are Supporting

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.