Liveshow i Almedalen – NATO-Allianzens jättevåldtäkt på Sverige

Rena rama katastrofen. Denna fossila jättevåldtäkt på Sverige – naturligtvis utan samtycke från brottsoffret. Och så ska de slutgiltigt förstöra stränderna.

”– Det ska bli lättare att bygga vid stränder, i dag är det svårt och reglerna är rigida säger Hägglund.”

Höghastighetståg som har så mycket urspårningar redan, på debet-kontot. Och massor med ny biltrafik som ska vråla in.

”Reinfeldt: Bro eller tunnel, det får man då diskutera…Öresundsbron är en succé…Jätteintressant att Danmark håller på att bygga ihop sig med Tyskland…”

Fruktansvärt att de drar fram den skåpmaten från 2010, som det inte räckte med Förbifart Stockholm och den Nya s k Mineralstrategin, där Bildt och SGU i ohelig allians åker världen runt och inbjuder till grov exploatering, som förstör samernas livsmiljö – och därmed också försörjningsmöjlighet – i Barentsregionen.

För att inte tala om den grovt korrupta inbjudningen till Nordkalk (där SGU också hade sitt finger med i spelet för att möjliggöra våldtäkten) att fritt fram få våldta Ojnareskogen på Gotland – nu ska vi alltså slutgiltigt autobahninvaderas från Tyskland också. Eller som Reinfeldt så diskret tillägger:

”Då måste man rimligen inte b a r a prata järnväg, utan också biltrafik”

Sverige – ett minne blott. Dessutom i strid med uppdaterad forskning. Det blir Hallandsåstunneln 2.0 för att inte säga upphöjt till 10. Vilken besinningslös massaker.

KTH har i sin helt nyliga utvärdering av Öresundssamarbetet ”TransGovernce Öresund” konstaterat att ”samarbetet” – dvs hela detta dansk- och tysk-koloniala, storvulet natosupermaktsmotiverade fiaskoprojekt med bron som avgasspyende, trafficking-, drogimport- och människohandelfrämjande epicentrum behöver ”mer vardagsnära inriktining”. ‘

Vidare konstaterar KTH efter sin noggranna utvärdering följande: ”The report suggests that appropriate governance is as important as additional capacity in the Öresund region”.

Men det hindrar inte regeringen. Fossil Betongpolitik av Förstenat märke, det är det enda denna tyskledda Allianz kan prestera. För i själva verket handlar det ju bara om en enda sak – militarisering och sedan krig.

Hela välfärden har man masskrerat, samernas livsmiljö, man bygger Förbifart Stockholm, möjliggör förstörelsen av Ojnareskogen på Gotland samt öppnar upp för uranbrytning i både Jämtland och Vätternområdet, och så för fracking av alunskiffret (som därmed frigör radioaktivitet) i 20 av vår kornbods bördigaste skånekommuner, ja alla Sveriges natursköna och matrika områden bjuds ut till gang bang av kreti och pleti – och nu ska alltså även resten av landet våldtas.

Det är omistliga värden som Alliansen spottar på. Allt för att förverkliga de europeiska högerpartiernas natoiserande supermaktsplan som M i lönndom gjorde upp med Europas övriga högerpartier om, bakom ryggen på väljarna 1982, redan då med Carl Bildt hejvilt i spetsen. Man gråter snart blod.

Se tidigare bloggposter: Lebensraum Sverige – Europa behöver råvaror!Se Kalla Fakta om hur det gick till när Nordkalk betalade SGU och stopplagen upphävdesModerater med Kärnvapen för fred – till höger om neutraliteten

Läs: AB – Alliansens löfte: En halv biljon till tåg och bostäder (läs motorvägar och skattesubventionerade kommersiella bostäder så att riskkapitalet får skära lite mer guld med täljkniv), Dagens PS – Vallöfte på halv biljon: ”Tar i så de spricker”Expressen – Almedalsveckan Live, KTH – Transport infrastructure in the Öresund region – new report – governance and leadership important aspects, UNT – Minskad integration över Öresund, DN, Expr, AB, SR, GP 

Se även: FI:s vallöften kostar en halv biljon (till skillnad från Reinfeldts smörjning av den gränsöverskridande brottsligheten skulle de troligen dock leda till ekonomisk blomstring snarare än giftig algblomning i Öresund)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.