Gick det bra för Napoleon, Karl XII och Hitler? Svar: Nej.

Kan inte nån avsätta den här aningslöst flinande pappskallen från Danmark som tydligen inte ger sig förrän han startar det tredje världskriget också? Skulle inte Stoltenberg bli chef för NATO? Tidigarelägg!

Redan när Bush startade kriget mot Irak märkte man hur sugna de energihungriga, grönlandskoloniala danskarna blivit på att spela kaxigast i hela världen, då man plötsligt kunde skåda sturska, danska soldater stövla runt på Hovedbangården, innan det kriget ens börjat. Det är riktigt så man längtar tillbaka till den tid när Mogens Glistrup föreslog telefonsvarare med orden: ”Vi overgir os”, vid eventuellt angrepp mot Lilleputtlandet.

Och nu är det ytterligare en dåre som föreslår att NATO ska kunna ”få agera i Sverige”. Har dom svårt att fatta? Putin är lack sen Bildt  satte i verket det Östliga Partnerskapet – ”ett svenskt-polskt initiativ” beledsagat av NATO:s missilsköld i Polen. Redan då krävde de ryska generalerna ”an undisputed sphere of influence” i sina forna satellitstater i Östeuropa.

Nazi-NATO får ta och tagga ner sina expansionsplaner och besinna fakta – den här krutdurken kan tända gnistan till tredje världskriget.

Azovbataljonen har två svenska frivilliga – 38-årige Mikael Skillt och ytterligare en som SvD träffar, men som inte vill säga sitt namn. Skillt är före detta medlem av det nynazistiska Svenskarnas parti och Svenska motstånds- rörelsen, men vill inte kalla sig nazist utan etnisk nationalist.

– Jag slåss för Ukraina därför att Ukraina kan bli vaggan för en ny nationalism i Europa, säger han.

Bland Skillts soldatkamrater har en ett hakkors hängande om halsen, en annan en tatuering på sitt rakade huvud där det står ”100% racist”…

En orsak till att de ukrainska frivilligbataljonerna har skapats är problem med lojaliteten inom den ukrainska armén.

– Inom den ukrainska militärledningen har det funnits element från Berkut och andra säkerhetsstrukturer som är lojala mot Ryssland. Därför grundades frivilligbataljonerna. De används som insatstrupper vid frontlinjen och är starkt ideologiskt motiverade. Men de är inte alltid så kunniga. De lär sig medan de strider, säger Felgenhauer.

Kommer Ukraina att kunna kontrollera de ideologiskt drivna bataljonerna efter kriget?

Jag tror inte att de kan utgöra någon reell politisk makt. Problemet är att deras ideologi legitimeras då de får agera som ukrainska statens företrädare.”

Det trodde man inte om Hitler och hans anhang heller. Sen satte de världen i brand och mördade miljontals människor – så ”ideologiskt drivna” var nog ungefär den mest förljugna eufemism man hittills hört i västs försköning av att de är i färd med att nazianfört provocera Ryssland till motangrepp. Ryssland har ju faktiskt tagit emot snart miljonen ukrainska flyktingar. Märk väl så flyr de inte till EU, och med tanke på den diktatur som råder hos tsar Putin är det inget gott betyg för den ”fria världen”. Europa – med folkmordsmiljonären Bildt i spetsen – håller verkligen på att tvångs-upprepa sin historia.

Sverige måste, absolut måste, hålla sig långt från NATO, för sin egen skull. Eller vill vi låta NATO använda Sverige som krigsskådeplats för kraftmätningen mellan ”Obama” (marionetten som förklädnad för neokon-hegemonin i USA:s krigsmaskin) och Putin?

Var är fredsrörelsen? Är alla människor i EU jättesugna på att utsättas för kärnvapenkrig? Verkar inte bättre. För de låter dårarna Bildt och Rasmussen hållas.

Se tidigare bloggposter: Bildt och Danmark, sluta hota oss in i Nato, Moderater med Kärnvapen för fred – till höger om neutraliteten, Den ”legala nihilismen” och gasledningarna

Läs: SVD – NATO-styrka kan få agera i Sverige, Vänsterpartiet – Vänsterpartiet vill ha ett starkare försvar SVD – Carl Bildt: ”Det är en dold invasion”, SR Ekot – Krismöte i FN:s säkerhetsråd, SVD – Åtal för hets mot folkgrupp ”inskränker yttrandefriheten”, DN – Motdemonstranter skadade vid nazistdemonstration, DN, AB, Nyheter 24 – Yttrandefrihet betyder inte att staten ska skydda nazister, Sydsvenskan – Antalet asylsökanden väntas slå nytt rekord, Expressen – Åkessons siffertrick sågas av experterna, DN – ”Stärk vår försvarsförmåga i förbund med Finland”, DN DN SR – Val2014, Expressen, DN – Skåne mot rasism: ”Chockerande övervåld”, AB – Reinfeldts val – makt eller anständighet, SR, NewsMax – McCain: Obama Abandoning Ukrainian People to Putin’s War Machine, Global Research – Who’s Who in Ukraine’s New ”Semi-Fascist” Government – Meet the People the U.S. and EU are Supporting

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.