Den Nya Högern – Yta, Utseende och Falska Examina

Nu avgår den tyske försvarsministern Karl-Theodor zu Guttenberg, efter att en granskande forskare avslöjat att hans doktorsavhandling var fuskverk och plagiat rakt igenom:

Försvarsministern förnekade kategoriskt att han fuskat när juristprofessorn Andreas Fischer-Lescano i Bremen den 12 februari avslöjade att han funnit flera stycken i Guttenbergs avhandling som var direkt klippta ur tidningar och böcker utan att källan angivits.

Igår hade granskarna funnit plagiat på 271 ställen. Och när det kunde bevisas att minst en femtedel av texten hade skrivits av andra gav Guttenberg upp.”

Denna Nya höger som pratar så mycket om ”evidensbaserade” metoder inom både det ena och det andra, visar gång efter annan att det enda som betyder något är ytan, en snygg fru och ett bländande bilförsäljarleende med hjälp av vilka det går betydligt lättare att hollywoodmanipulera väljaropinionen.

Innan Littorin avgick på grund av, ja, det vet vi ju inte riktigt, satt han kvar, precis som den tyska (själv)försvarsministern, så länge som det överhuvudtaget var möjligt, trots helt ogenerade försök att med rena lögner imponera på omgivningen med titlar som endast utgjordes av en bluffexamen.

Det är ungefär samma som det ständiga tjatet om ”bidragstagare”. De som i verkligheten är bidragstagare är ju främst EU (Tyskland), moderata politiker, arbetsgivare som inte betalar någon lön (som till exempel McDonalds som fått 36 miljoner kronor i bidrag av den svenska moderatregeringen – trots att det endast resulterat i 89 ”anställningar”), hemliga företag som får betalt för att inte betala någon lönjobbcoacher som sysslar med handpåläggning för att någon av Sveriges över 400 000 arbetslösa ska få jobb trots att endast 73 000 jobb finns tillgängliga (och då oftast i form av otrygga, nollbaserade icke-anställningar, på deltid, timmar, minuter eller sekunder), en energimarknadsinspektion som gör allt annat än att inspektera, och istället tillåter EON (=Preussen Elektra = den tyska staten och inte ett ”privat företag”) att flytta över prisökningarna på fasta avgifter när de inser, att det inte går att höja det något mer konkurrensutsatta kW-priset, banker och storfinans, som fortsätter betala ut bonusar trots omfattande förluster och fortsatt riskspekulation. Det är dessa sanna ”bidragstagare” som Anders Borg och Reinfeldt formligen vräker våra skattepengar över.

När ESM inrättas nu i mars, det gigantiska räddningspaketet på 500 miljarder euro till den räddningslöst förlorade euron, så kommer hälften av den summan tas från IMF, valutafonden, där Sverige är med. Som vanligt är deras protokoll hemliga, så vi aldrig får veta, hur mycket Sverige kommer att bidra med, men det kommer troligen bli enormt mycket, då Sverige nu är EU:s tillväxtmotor. Det Anders Borg inte kan göra med ena handen, gör han med den osynliga.

Det är därför som Moderaterna desperadosäljer Nordea, det är därför de stänger Försäkringskassans samtliga lokalkontor, det är därför som cancerssjuka utförsäkras, och ungdomar tvingas jobba gratis, det är därför som inga jobb skapas i offentlig sektor, det är därför som tågkaos råder, därför som lärartätheten inte utökas, det är därför som ungdomar inte går i skolan alls, inte får någon undervisning och inga betyg, det är däför som svenska hushåll får frysa på vintern och betala skyhöga miljarder till EON.

För att Tyskland dominerar den Nya nazistoida superstaten, och till varje pris tänker se till att komma undan alla konsekvenser för den neokoloniala hegemonipolitik som de 30-talstvångsupprepande fört, på alla andra länders bekostnad i Europa. Nu som då.

Inte nog med att EU (Tyskland) exploaterar alla våra råvaror och naturtillgångar, Merkel ska dammsuga statskassan också, så att inte den tyska staten behöver stå för nånting, trots att det är den som parasitärt är orsak till hela euro-krisen som tvingar PIIGS-länderna att svälta.

Nu vill Merkel, som med försvarsministerns avgång och fusk, dräneras allt mer på varje uns av trovärdighet, dessutom förbjuda en reglering av lönerna mot index över hela Europa, samtidigt som inflationen skenar. Vad blir kvar i lönekuvertet då? Just det, ingenting. Och det är precis så, som den Nya högern vill ha det.

Alla bidrag till dem själva, hånade slavarbetare som varken får mat eller lön, och så stängning av Försäkringskassans samtliga lokalkontor.

Till Ny Partiledare för S har Svenskt Näringsliv dessutom sedan länge redan bestämt Mikael Damberg, för att försäkra sig om obefintlig politisk opposition så att de kan fortsätta råna befolkningen på skattepengar som de sedan lugnt stoppar i egen ficka.

Se tidigare bloggpost: Anders Borg ljuger – Sverige tvingas visst bidra till ESMSlimmade organisationer, just-in-time och New Public ManagementNatalie, 16 år – ensam mot nazismen i Sverige 2011?

Läs: SR Ekot – ”Starkt Sverige lyfter EU:s tillväxtprognos” (min anm – ja det är ju vi som får betala till ESM via IMF, trots att vi står utanför ”valutasamarbetet”), Sydsvenskan – Försvarsministern stannar trots fusk, GP – Eljättar har chockhöjt priset, The Telegraph, Svenska Yle, AB1, AB2, AB3, AB – Elise Claesson: ”Kvinnor vill klä sig som kvinnor”, AB – Locket på från S – igen, AB6, Expressen – Anders Borg och Stefan Ingves i utfrågning om bobubbla, AB – Merkel och Reinfeldt missar EU:s problem, SVT – ”Elmarknaden har kollapsat”, SVT – Priset på el kan chockhöjas, SVT – Mest förmånligt för elföretagen, SVT:s kartläggning – Så har eljättarna pusslat med priserna, SVT – Eljätten försvarar sig: Det är lagens fel, SVT – S-källor: Östros och Damberg ska stoppas, SVT – Svensk ekonomi växer – som lodjuret, AB – Nye S-ledarens deadline närmar sig med stormsteg (nye – hur vet hon det?), DN – Sveriges ekonomi slår rekord i tillväxt (undrar varför hushållens skulder då är så höga), Östgötacorren – Fas3-listor hålls hemliga,  DN – Försäkringskassan drabbas igen, DN – Försäkringskassan lägger ner kontor, SR Ekot – Ekonomisk kris hotar USA

Bloggar – Ett hjärta RÖTT: Glöm aldrig Anna Olsson – den första som slog larm!

Annonser

6 responses to “Den Nya Högern – Yta, Utseende och Falska Examina

 1. Har bara en sak att säga superb sida!!!!

  Svar till Lars Baron från Nemokrati:

  Det var verkligen gulligt av dig. Tack! ❤

 2. Inte konstigt att högern (de som kallar sig ”de nya moderaterna” idag) anser att alla människor är fuskare och bedragare. De är själva tydligen uppvuxna i en fusk-bidrags-och bedragarkultur.

  Svar till Kerstin från Nemokrati:

  Just. Och det kriminaliseras allt mer, skattefrälset, både på nationell nivå och EU-nivå. Det är en korrupt gangsterekonomi.

 3. Utan offentlig tillväxt har vi ingen tillväxt av arbetsmarknaden efter 2014. Enligt konj institutet som de lär välja att ignorera iaf. Väntar fortfarande på en förklaring varför SCB sänkte antalet arbetslösa med ca 50 tusen personer också. Ingen ändring har ännu skett hos AF annat än fler nya jobbannonser. Vi kan ju inte direkt ha mindre arbetslösa än inskrivna som öppet arbetslösa eller i program (finns ju fler inskrivna än så dessutom).

 4. Jag önskar att oppositionen vill engagera sig i påskupproret på facebook, men i väntan på det, kan man som privatperson göra det.

 5. Persson:
  Jag har skrivit på påskupproret, hoppas det gick in bara, men jag tvivlar starkt på att sådana protestlistor biter på Moderatalliansen. Det är nog bara 100.000-tals människor ute på gatorna i Stockholm, framför riksdagshuset, vecka ut och vecka in, som kan få dem att tänka om – åtminstone lite i marginalen.

  Svar till Kerstin från Nemokrati:

  Om inte solidariteten uppväcks kommer vi bara slita varann i stycken. Påskupproret måste förenas med el-upproret och ungdomsupproret. Vi måste kräva en social välfärd, så att folk kan få börja må bra igen. Nu när tillväxten går så bra. Men moderaterna ska köra hela folkets humör i den totala botten, det verkar de ha bestämt sig för.
  Priserna går upp och för jobbskatteavdraget får folk betala sina dyra lån och elräkningar. Det handlar hela tiden bara om att stoppa pengar i de privata fickor som redan är så övergödda att de kräks. Av förakt mot omvärlden. Det är giriga monster som inte vill dela med sig utan bara ha och ta och roffa. Barnfattigdomen ökar, de äldre får ingen påtår på äldreboendet, barnen i skolan får ingen undervisning och inga betyg, tågen står mest bara stilla för att släppa fram tyska statsbanståg.
  Och nu ska snart Anders Borg vräka iväg Nya miljarder till euroräddningen.
  Folket det bryr man sig inte om, vare sig i England, på Irland, i Tyskland eller i Sverige m fl. Det är pengar i fickan på miljardärerna fvb till Hong Kong eller något annat kvarvarande skatteparadis. Trött på dessa monsteregoister.

 6. Alltså jag kanske ska förtydliga det, enligt prognoserna från konjunkturinstitutet så förlorar vi privata jobb efter 2014. Hela prognosen att vi kommer ha gott konjunkturläge hela resten av årtiondet och alltså inte negativ tillväxt bygger på att offentliga sektorn växer. Vidare är det ju ganska klart att man ska förstöra systemen inifrån till sån nivå att vi knappast har någon välfärdsstat längre men ändå ska betala för en. Sen vet jag inte om man kan kalla 6.5-7% arbetslöshet samma nivå som 80-talet som Borg nu hävt ut sig 🙂 Det är däremot på jämvikten med systemet vi har idag. Vi hade för den delen balans och i princip låg kring jämviktsarbetslösheten 2000-2008. Även före sep 2006. När vi hade massarbetslöshet enligt moderaterna. 2005 hade vi en jämviktsarbetslöshet på 7.4% t ex. En arbetslöshet på 7.8% med samma mått vi använder idag. Det var då faktiskt den strukturella jämviktsarbetslösheten som behövdes fås ner. Det har dom inga åtgärder för nu. På 80-talet hade vi en jämviktsarbetslöshet på 2.2-2.1% eller 3.3-4.0% med andra mått. Eller ca hälften mot vad den är i en högkonjunktur idag. Vidare kan man konstatera att siffrorna från AKU december 2010 är felaktiga som politikerna använder sig av, senaste AKU ligger på normala nivåer igen och i linje med siffrorna hos AF (som inte drastiskt gick ner aug-dec 2010). Därav kan vi även säga att arbetslösheten är 8.2%. Inte under 8% längre. Och inte gått ner jämfört med säg juli 2010. Att arbetslösheten skulle gå ner till 5% under deras mandatperiod behöver nog Borg psykundersökas eller sparkas för. Det är ett rent felaktigt uttalande och som utan strukturförändringar tom skulle skada ekonomin om vi hade möjlighet att gå ner till sån nivå. Andra delar av politiken och ekonomin skulle sätta stopp för det. Det är så oärligt det kan bli. Det skulle bryta mot inflationsmålet, de skulle behöva bryta riksbankens självstyrelse och bryta med hela det internationella samfundets syn på ekonomisk och penningpolitik. Vilket självklart inte kommer hända. Svenska varor hade blivit dyrare också.

  Svar till Petter från Nemokrati:

  Tack för klargörandet. Men, ursäkta frågan, menar du att en låg arbetslöshet är oförenlig med att inflationsmålet hålls. Varför ökar då inflationen nu, när arbetslösheten ändå är lika hög? Det beror väl ändå på den enorma mängden likvida medel som alla räddningspaketen tillhandahåller finansvärld och banker. Och det överskottet som omfördelningen från skattebetalarna till en liten klick stenrika profitörer lett till går väl nu till spekulation, istället för till jobb i vård, skola, omsorg, infrastruktur etc. De vet inte vart de ska få garanterade vinster i, annat än livets nödtorft. Så då spekulerar de för de skattepengar som högerregeringarna stjäl från skattebetalarna och ger till riskkapitalet och andra privata fickor, i livsmedel och livets nödtorft, så att matpriser och andra dagligvaror blir skyhöga för den utarmade vanliga medborgaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s