Hur smart är det att kriga i Afghanistan och på samma gång öka SD:s väljarantal?

(M)arionettregeringen och dess självsvåldigt NATO-anslutande utrikesminister Bildt tycker ju att krig är både lukrativt och hedervärt, spela roll om det innnebär att Sverige förvandlas till en krigszon samt starkt stöd till en genomkorrupt, kvinnohatande narko-regim som tillkommit genom konstaterat valfusk.

Vi har FRA-lagen där masslagringen även innebär massexport av ofiltrerad persondata till USA och andra länder. Där polisen får shoppa spaning ur Titan, trots att det innebär en paramilitarisering av poliskåren. Vi har vidare rättsvidrig Försvarsunderrättelsedomstol och datalagring som går betydligt längre beträffande integritetsintrång än vad EU:s redan grovt kränkande datalagringsdirektiv föreskriver.

Självfallet har vi också en rasismanstucken poliskår som kan brådstörta in hos barnfamiljer och strunta i mänskliga rättigheter hur lätt som helst. No problems.

Ändå förhindrar det inte att vi nu också har självmordsbombare som spränger sig i bitar mitt i centrala Stockholm under Nobelfestligheterna, trots att bombaren mailat och förvarnat både TT och SÄPO:

Ingen på Säkerhetspolisen hann se mejlet innan explosionen i centrala Stockholm

För drygt två månader sedan höjde Säpo terrorberedskapen.

– Det finns ett specifikt hot i Sverige. Men att vi nu ligger på förhöjd nivå innebär att vi har bra kontroll på situationen. Vi säger att det inte finns något omedelbart hot, sa Säpochefen Anders Danielsson då.”

Det börjar kännas som när man röstade nej till EU och EMU – skyll inte på mig, jag röstade nej, tänkte man då, för att inte tala om vad man tänkte framgent.

Hur många år till ska den socialmoderata betongmajoriteten sedan få hålla envist fast vid sitt stupida beslut om fortsatt svensk medverkan i kriget i Afghanistan? Tills hela Europa självmordsbombats sönder och samman – och SD blivit ‘Sveriges största parti‘?

Läs: DN – Man död efter explosion i centrala Stockholm, DN2AB – Man sprängde sig själv med bomber, AB – Två explosioner mitt i Stockholm – en person död, AB – SÄPO fick terrorvarning – tidigare i dag, DN – Hot mot svenskar i mail,  Expressen, SVDAB – Klockrent, Filippa!, AB – De festade hela nattenSR.se – Polisen bekräftar misstag om gripande – citat: ”Finns risk att polisens förtroende skadas”, SVD – Restaurangägare: ”Aldrig varit med om något liknande”, AB – De ljög för oss om FRA-lagen, E24 – Eurosamarbetets sönderfall inte längre otänkbart, Reuters – Regling: Euro not at risk stricter debt rules needed, SVD – Höga insatser när EU:s bluff synas

Bloggar: gudmundson – Självmordsbombare i Stockholm

Se tidigare bloggposter: Lyssna på Afghanistans kvinnor – Stoppa kriget!Att jaga en hel befolkning, Bushiness as usual?Paramilitär säkerhetspolisParamilitär polis och säkerhetspolis – Moras för rättssäkerhetenLägg ner ”Lagrådet” och tillsätt ansvariga juristerRegeringen inför TV-censur – bryr sig Piratpartiet?, Redan en Polisstat – polisbrutalitet och repressionFörbjud Solglasögon, Telefoner, E-post, Brev, Sms, Mobiler SAMT BLOGGARRegeringen brottsmisstänker alla och brevhemligheten avskaffasVem har skapat den ‘ökade hotbilden’ mot Sverige?

Annonser

3 responses to “Hur smart är det att kriga i Afghanistan och på samma gång öka SD:s väljarantal?

 1. Kalle Blomkvist

  Tja, då har vi en ny händelse som exemplifierar Sveriges trend att bli som alla andra länder. Permanentering av utanförskap och arbetslöshet, segregation, vulgärdiskriminering på arbetsmarknaden växer. Snart har vi (bostads)kondominia skyddade med beväpnade vakter och schäferhundar med gnistrande tänder …

  Massiv, godtycklig och kollektiv invandring fortsätter och i dess köl en transfer av fattigdom, analfabetism och extremism till ett samhälle med 30% arbetslöshet bl ungdomar, segregation utan like m.m. En bedrövlig adventsmorgon

 2. Sverige som förvant med Nazityskland skulle betala för sin invecklade samarbete , frisedeln av Usa var vilkorat för att landet under lång tid kulle med sin falska varumärke ‘neutralite’ fungera som 5:e kollonen i olika fronter.
  Invandrarna liksom labratorieråttor skulle tappas på information och relationer för att understödja USA’s exploatering i nya koloniala länder.
  Palestina styckas, o palestinier fostras som äkta Amerikaner för att fortsätta övergreppen med sina egna mödrar.
  Historien kan handla om Iranier, Irakier,Liba,–Somalier etc, med varje specifik manus för sig.
  Sverige som samlingsplattform för att genomföra den Euroamerikanska Machiavelipolitiken med avstyckning, söndra och härska.
  Min vän spelet ar bara börjat, Sverige kommer att aldrig slippa undan , hur många än de tvinga till självmord och mentalvård.
  Sverige är fånge i sitt smutsiga historia-

 3. Pingback: Vart tog mänsklighetens värme vägen….. « alliansupproret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s