Redan en marionettregering?

Är kärnkraftsuppgörelsen beställd direkt av EU? Läs Alliansupproret och döm själv. Lissabonfördraget måste rivas upp. Det här är kolonialpolitik av gammalt förstenat märke. Under riksdagsdebatten som föregick Lissabonfördragets grundlagsvidriga ratificering, vilken endast sändes i sin helhet i SR – webradio – så var det bara EN enda riksdagsledamot som tog upp frågan – och hon företrädde väljarna i Bohuslän, bl a de som i årtionden vaktat vid Kynnefjäll – hon höll ett utmärkt och innehållsrikt anförande om Euratomavtalet, som ingår som bilaga till Lissabonfördraget.

Inte undra på att SVT var tysta som graven innan omröstningen – att lyssna på debatten var verkligen att säga farväl till Sverige och välkommen till Region Schweden – vad det hela handlar om är i princip den gamla doktrinen om Lebensraum och en kolonialism som innebär att hårdexploatera våra naturtillgångar.

Några veckor senare ser man EU-ledarna utropa i artiklar:

-Europa behöver råvaror!

Jag som blir fullständigt förlamad av sorg över vad som kommer att hända med den svenska naturen och ”Europas sista vildmark” orkar inte ens tänka på det längre.

Politikerna är verkligen svikare.

Tack till Alliansupproret för länk om Euratomavtalet.
Läs TEM-funderingar, Badlands hyena, Björn Sundin, Björn Wadström,
Knuff

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.